Restauranger
Vi uppskattar att jobba med kockar och restauranger som är flexibla i sin matlagning, kockar som lagar mat efter säsong och som verkligen förstår och uppskattar det mervärde som vi som småskaliga och lokala producenter kan erbjuda.
Det vi upplever att våra kunder uppskattar mest är våran ambition att hålla riktigt hög kvalitet, våran flexibilitet från beställning till leverans samt grönsakernas färskhet, vi skördar nämligen efter beställning, ofta samma dag eller någon enstaka dag före leverans. Allt detta resulterar i att kunden får fina, friska och rena grönsaker som håller länge i kylen.
Vårt mål är att ha ett fåtal fina och långsiktiga samarbeten snarare än att sporadiskt sälja till många olika restauranger.
Känner du att din verksamhet passar in i beskrivningen?
Kontakta oss gärna så pratar vi mer!
Några av våra samarbeten
Anders och Sophie på BondenKocken
Petra Hed m.fl. på restaurang Råkoko
Thomaz Söderqvist m.fl på Sånga Säby