Restauranger


Vi uppskattar att jobba med kockar och restauranger som är flexibla i sin matlagning, kockar som lagar mat efter säsong och som verkligen förstår och uppskattar det mervärde som vi som småskaliga och lokala producenter kan erbjuda.

Det vi upplever att våra kunder uppskattar mest är våran ambition att hålla riktigt hög kvalitet, våran flexibilitet från beställning till leverans samt grönsakernas färskhet, vi skördar nämligen efter beställning, ofta samma dag eller någon enstaka dag före leverans. Allt detta resulterar i att kunden får fina, friska och rena grönsaker som håller länge i kylen.

Vårt mål är att ha ett fåtal fina och långsiktiga samarbeten snarare än att sporadiskt sälja till många olika restauranger.

Känner du att din verksamhet passar in i beskrivningen? 
Kontakta oss gärna så pratar vi mer!


Restauranger/kockar som vi samarbetar med

Ewa von Wowern från Lovö Magasin

Anders och Sophie på BondenKocken


Marja och Martin på Adelsö Butik
Adelsö butik är återförsäljare av våra produkter och har varit med oss sedan starten. De har även ett kök där de producerar produkter till butiken samt lagar mat till cateringar. 

Petra Hed m.fl. på restaurang Råkoko